Ingredients
200g
xocolata de cobertura negre
100g de
sucre
200g de nata
per muntar
150g
d'ametlla molta
3 ous
Elaboració
Posar 100 g
de xocolata trossejada i la nata en un recipient adequat i escalfar-lo, a potència
mitjana, durant 2 minuts.
Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremoses.
Afegir la xocolata i les ametlles mòltes, barrejar bé i incorporar acuradament les clares muntades a punt de neu.
Abocar en un motlle adequat, prèviament untat amb mantega i coure-ho, a potència màxima, durant 6 minuts. Un cop tebi,desemmotllar i col·locar sobre una reixeta.
Fondre la resta de la xocolata al microones durant 2 minuts i abocar-lo sobre el pastís. Deixar a la nevera fins al moment de servir-lo.
Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremoses.
Afegir la xocolata i les ametlles mòltes, barrejar bé i incorporar acuradament les clares muntades a punt de neu.
Abocar en un motlle adequat, prèviament untat amb mantega i coure-ho, a potència màxima, durant 6 minuts. Un cop tebi,desemmotllar i col·locar sobre una reixeta.
Fondre la resta de la xocolata al microones durant 2 minuts i abocar-lo sobre el pastís. Deixar a la nevera fins al moment de servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada