Les meves
Estrelletes
Ingredients
Per a 10 estrelles (7 cm de
diàmetre):
125 g de xocolata fondant, cobertura
2 ous
90 g de farina
90 g de mantega
90 g de sucre
1/2 sobre de llevat Royal
Per fer la
cobertura:
200 g de xocolata negra fondant,
cobertura
50 g de cacau en pols
75 ml d'aigua
Elaboració
Desfeu la
xocolata i la mantega al bany maria. i remeneu-ho bé.
En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
Poseu la pasta en motlles, si pot ser de silicona. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts aproximadament (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).
Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.
Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre.
En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
Poseu la pasta en motlles, si pot ser de silicona. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts aproximadament (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).
Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.
Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre.
Nuri Mataró
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada