Ingredients
per quatre persones
5 ous
3 patates garants
1 ceba garant
1 culleradeta de
llevat en pols
2 cullerades de llet
Oli d’oliva i sal.
Preparació
Es pelen les patates i es tallen a quadrets,
es renten i es deixa que s’escorrin . En
una paella s’hi posa oli i es fregeixen les patates. Passat uns minuts s’hi
tira la ceba pelada i tallada a quadrets. Quan
les patates i la ceba són rosses i cuites es deixen en una escorredora
una estona perquè deixin anar tot l’oli . En un bol s’hi tiren els ous i es
baten junt amb el llevat i la llet i la sal que vulgueu, ( a les patates no si
tira sal ). Tot seguit s’aboquen les patates i la ceba al bol i es remena fins
que quedi ben barrejat i ja podem abocar-ho a la paella amb una mica d’oli de fregir
les patates. Abaixeu el foc i tapeu la paella quan creieu que ja es cuita li
doneu la volta amb un plat i feu el mateix d’abans. Quan creieu que ja es cuita
la traieu i la deixeu en un plat que hi haurà paper absorbent.
HOLA NURI AVUI TE OIDO POR CATALUYARADIO I AQUI ESTIC PER PRIMERA VEGADA ,
ResponEliminaSOC UNA DONA JUBILADA "IAIA" FINS AVIAT