Ventre de porc cuit a la caldera
Peus de porc cuits a la caldera
1
ceba
1
tomàquet
1
gra d’all
1
fulla de llord
1
culleradeta de llard
Oli
i sal
Per la picada:
1
gra d’all fregit
1
llesqueta de pa fregit
Ametlles
i Avellanes torrades
Pebre
vermell opcional
2
cullerades de vi ranci o conyac
Preparació
El
ventre i peus es poden comprar ja cuits a les tocineries de tota la vida (avui per encàrrec) .
En una cassola de terra
s’hi posa l’oli i el llard i s’hi fregeix l’all sense que es cremi i també el
pa es reserva per la picada. En el mateix oli s’hi fa un sofregit amb la ceba,
l’all i el tomàquet quan sigui ben brillant s’hi tira el ventre tallat a
trossets i els peus amb quatre trossos de cada un , se li dona unes voltes i
s’hi tira la picada que haurem fet amb l’all i el pa fregit,les ametlles i
avellanes, el pebre opcional i el vi o conyac i una mica d’aigua per netejar el
morter. Es deixa que faci el xup - xup amb foc suau un ¼ d’hora vigilant que no
s’enganxi. Es deliciós
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada