dimarts, 22 de gener del 2013

CROQUETES DE BACALLA




Croquetes de bacallà
Ingredients


100gr de mantega
250gr de bacallà remullat i esqueixat
Farina blanca
Pa torrat
Una ceba petita
Oli per fregir
Llet
2 ous


Preparació
En un cassó antiadherent s’hi posa la mantega i un rajolí d’oli, perquè no es cremi la mantega , quan sigui fosa s’hi tira la farina i es deixa coure sense deixar de remenar, tot seguit s’hi posa el bacallà esmicolat i se l’hi dona unes voltes i seguidament s’hi tira la llet ben calenta. La mesura es una mica a ull fins que aquesta beixamel es prou consistent per fer les croquetes. Quan ja esta feta la pasta es posa en un bol i es tapa amb paper film,i es posa a la nevera.
        Quan ja està fred es moldegen les croquetes , amb farina ,desprès es passen per ou batut i per pa ratllat, i ja es poden fregir amb força oli(millor amb fregidora) . Es deixen sobre d’una reixeta perquè només marxi l’oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada