Conill amb cargols
Ingredients per 4 persones
1 conill
mitja
1 kg de
cargols bullits
cebes
pebrot
vermell
tomàquets
alls
oli d'oliva
1 got de vi
blanc
farigola
llorer
romaní
sal i pebre
PER LA PICADA
2 alls
julivert
50g
d'ametlles torrades
50g d'avellanes
el fetge del
conill
1 galeta
Preparació
En una cassola de fang, amb un xic d'oli enrossiu-hi els
trossos de conill, salpebrats i enfarinats i reserveu-ho . So fregiu-hi la
ceba rallada, el pebrot tallat ben
patit, els alls sense pelar, les herbes i el fetge. quan tot això estigui cuit , traieu els alls i el fetge , i reserveu-los
per la picada. Afegiu el tomàquet, deixeu-ho coure, i quan estigi fet
tireu-hi el conill. Mulleu-ho amb el vi blanc i deixeu que redueixi. Ja i podeu
posar els cargols ja bullits cobriu-ho amb el brou i que cogui 15 minuts.
Mentrestant feu una picada amb els alls, el fetge, les avellanes, les ametlles,
dos alls crus, una galeta i una mica de julivert. Deixateu-la amb una mica de
sofregit, i aboqueu-la a la cassola. Deixeu-ho coure una mica mes i ja es pot
servi. Nuri
Mataró
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada