Una caixa de canelons
Bolets variats
"Muss"
d'ànec
Dues cebes grans
Llet
Farina
Ceba
Ceps en pols
Sal, oli, pebre.
Mantega
Preparació
Si els
bolets son de conserva, els tindrem que s'escorrin un parell d'hores. Si son naturals
o congelats no cal tanta estona . En una paella amb un raig d'oli i tirarem la
ceba rallada, i en foc ben baix la deixarem fer fins que sembli
caramel·litzada. Tot seguit i tirarem els bolets, tallats petits. els i donarem
unes quantes voltes i ja i podem posar la "muss" d'ànec que servirà perquè
quedi emulsionat, Per enrotllar be els canelons.
En una olla amb força aigua i sal i un rajolí d'oli
bullirem els canelons els minuts que calgui, els passarem per aigua freda i els
estendrem e sobre d'un drap net per pugues-la enrotlla be, un cop farcits.
En una plata per na al forn, s'hi posa un xic de mantega
i si van posant els canelons .
Farem una bajamel
amb la mantega, una cebeta , farina, llet,sal i pebre i quan quasi sigui feta
si tira els ceps amb pols. es tira per damunt dels canelons , amb una mica de
formatge rallat. I ja els podrem gratinar.
Una" ricure de ricura"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada